|
ARIELA
|
 |
« Odgovor #1695 poslato: 09.12.2008, 18:05:05:00 » |
|
a svi sad zvuce istroseno..gube entuzijazam oseti se..zbog toga sto su zatvoreni.Kapiram ih skroz i mislim da ovi uslovi nisu za njih dobri i da zbog toga klonu malo svi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Najbolji su ispali..Sajko,Nikola P i Djole su zasluzili da udju u finale
|
|
|
|
Gazda
|
 |
« Odgovor #1696 poslato: 09.12.2008, 19:32:32:08 » |
|
igore vio si dobar,moze to bollje,znam ali opet na tvom nivou
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tena_
VIP ličnost

Igor Cukrov !!!
|
 |
« Odgovor #1697 poslato: 09.12.2008, 20:07:07:42 » |
|
Ma super je bilo, a bice jos bolje  Bitno da se on nama lepo smesi i da je zadovoljan.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Niko ne moze biti toliko zlocest, koliko je nas Cuki dobar <3
|
|
|
James
VIP ličnost

Pol: 
totalno sam lud............
|
 |
« Odgovor #1698 poslato: 09.12.2008, 21:09:09:46 » |
|
Zanimljiva konstantacija, zanimljiv komentar Ismete...
Danijela je pohvalila sto je Dininu pjesnu skroz preokrenuo, a Igora pokudila.
Mozda je to zato sto su joj zute dunje srodnije pa ih bolje razumije, ali onda se trebaju jednako prema svima postaviti, ili copy paste pjevanje ili svoja vlastita interpretacija.
I Danijel i Igor su interpretirali na svoj nacin i oboje su to izveli odlicno (iako mi Danijel nije simpa, dapace, ali priznajem da se je odlicno snasao).
Tako da prvi put mislim da se je Ismeta zaletila te se prvi put s njom ne slazem, ne zato jer je Igora pokudila, nego zato sto jedne studente hvali sto su svoji, a druge kudi zbog istog. Sama je sebe posrala.
lepa konstatacija.u potpunosti se slazem.igor je sinoc maestralno otpevao zute dunje.pevao je u tonalitetu koji njemu odgovara ali je potpuno tacno otpevao.svaka cast igoru. slažem se
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Igore!! Šime!! Najbolji si!!!!!
|
|
|
B_O_S_N_A
Veliki potencijal

Pol: 
Starost: 27
|
 |
« Odgovor #1699 poslato: 09.12.2008, 21:13:13:53 » |
|
Igor je uzasno otpjevao, strasno je bilo... grozno je otpjevao, kao operu da pjeva, uzasnoooo
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dante
|
 |
« Odgovor #1700 poslato: 09.12.2008, 21:25:25:29 » |
|
Tako je James... Ova kontradiktornost članice žiria je evidentna, i malo je pretjerala. Ali ipak, ja joj opraštam, žute dunje su njen terirorij,kao i Adnan... Koga ćeš branit ako nećeš svoju domovinu... Jako loše.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...hit me baby one more time... 
|
|
|
|
Gazda
|
 |
« Odgovor #1701 poslato: 09.12.2008, 22:39:39:12 » |
|
Zanimljiva konstantacija, zanimljiv komentar Ismete...
Danijela je pohvalila sto je Dininu pjesnu skroz preokrenuo, a Igora pokudila.
Mozda je to zato sto su joj zute dunje srodnije pa ih bolje razumije, ali onda se trebaju jednako prema svima postaviti, ili copy paste pjevanje ili svoja vlastita interpretacija.
I Danijel i Igor su interpretirali na svoj nacin i oboje su to izveli odlicno (iako mi Danijel nije simpa, dapace, ali priznajem da se je odlicno snasao).
Tako da prvi put mislim da se je Ismeta zaletila te se prvi put s njom ne slazem, ne zato jer je Igora pokudila, nego zato sto jedne studente hvali sto su svoji, a druge kudi zbog istog. Sama je sebe posrala.
lepa konstatacija.u potpunosti se slazem.igor je sinoc maestralno otpevao zute dunje.pevao je u tonalitetu koji njemu odgovara ali je potpuno tacno otpevao.svaka cast igoru. slažem se i ja se slazem
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
B_O_S_N_A
Veliki potencijal

Pol: 
|
 |
« Odgovor #1702 poslato: 09.12.2008, 22:39:39:17 » |
|
ne diraj clanicu zirija, bolje nesto reci o muskom clanu zirija koji je realno govoreci trebao poslati Igora na klupu za nominovane, jer je uzasno lose otpjevao.grozno
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
B_O_S_N_A
Veliki potencijal

Pol: 
|
 |
« Odgovor #1703 poslato: 09.12.2008, 22:40:40:17 » |
|
ma ko kakvom tonalitetu pricate, bilo je groznoooo
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Gazda
|
 |
« Odgovor #1704 poslato: 09.12.2008, 22:55:55:40 » |
|
ne diraj clanicu zirija, bolje nesto reci o muskom clanu zirija koji je realno govoreci trebao poslati Igora na klupu za nominovane, jer je uzasno lose otpjevao.grozno
pa bio je sinoc triput bolji od adnana
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ARIELA
|
 |
« Odgovor #1705 poslato: 09.12.2008, 23:47:47:31 » |
|
Tako je James... Ova kontradiktornost članice žiria je evidentna, i malo je pretjerala. Ali ipak, ja joj opraštam, žute dunje su njen terirorij,kao i Adnan... Koga ćeš branit ako nećeš svoju domovinu... Jako loše.
To isto radi i Tonci
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Gala
|
 |
« Odgovor #1706 poslato: 09.12.2008, 23:48:48:45 » |
|
To isto radi i Tonci A radila je i Marina....dakle, generalni zaključak je da su svi isti!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ARIELA
|
 |
« Odgovor #1707 poslato: 10.12.2008, 00:15:15:07 » |
|
Pa moze se reci,al juce je bas bilo ocigledno na primeru Igora i Adnana..zato-promena zirija!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
James
VIP ličnost

Pol: 
totalno sam lud............
|
 |
« Odgovor #1708 poslato: 10.12.2008, 01:20:20:59 » |
|
ne moraju Indexi uvijek zvučat kao Indexi,Toše kao Toše ili šta ja znam.pjesma je napisana prije 20-30 godina,i fenomenalna je.i zašto im se ne bi dopustio otklon od izvorne verzije,o tome su danas pričali studenti dok sam pratio LS,i svima im smeta.komentari tipa "nisi to otpjevo kao Davorin,Toše ili Dino Dvornik" su totalno glupi. Pa nisu došli na akademiju da budu imitatori,već da izgrade sebe kao pjevače i svoj stil i način pjevanja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Igore!! Šime!! Najbolji si!!!!!
|
|
|
Tena_
VIP ličnost

Igor Cukrov !!!
|
 |
« Odgovor #1709 poslato: 10.12.2008, 02:51:51:57 » |
|
Pa moze se reci,al juce je bas bilo ocigledno na primeru Igora i Adnana..zato-promena zirija!
Tonci je lepo i jasno rekao da se racuna i minuli rad i ponasanje u kuci  Onaj ko je onako otpevao Ako ima boga na prosloj gali, ne zasluzuje nominaciju! A meni je bio na svoj nacin dobar i na ovoj sada...dao je sve od sebe, kako je najbolje mogao u datom trenutku...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Niko ne moze biti toliko zlocest, koliko je nas Cuki dobar <3
|
|
|
|