Operacija Trijumf Forum Operacija Trijumf
07.09.2010, 15:45:45:59 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Moderatori obavezno da pročitaju sledeću temu - Dužnosti i pravila moderatora na forumu
Napredna pretraga

Stranice: 1 ... 7 8 9 [10]
Štampaj
Autor Tema: E sad mi je dosta!!!!!!  (Pročitano 7590 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
~Janchee~
Novajlija
*
Pol: Žena

Fuvijanci rulzz

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #135 poslato: 24.01.2010, 13:41:41:16 »

Želela bih samo da kažem dotičnom gospodinu neku reč.Kada je već spomenuo da mi kao njeni fanovi kažemo ''da ima ono nešto'' a da ne znamo šta.E pa mi odlično znamo šta ''to'' ona ima.Tebi ne treba objašnjavati,jer nećeš razumeti  Wink

Očigledno je da ti nisi gledao nijedan njen nastup posle ''Lane moje'',jer kao ''muzički kritičar''(ili šta si već)gledaš samo GREŠKE,onda stvarno ne razumem zašto si otvorio temu...

Predlažem ti da odeš na YouTube i preslušaš sve njene pesme pre OT-a i koje je pevala na Gali,pa nam se onda javi... Wink

Pozz za Ninine fanove  Kiss
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 9 [10]
Štampaj
Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz Narodna Muzika - www.narodnamuzika.biz Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Pesma Evrovizije | YouTube Video Klipovi | Sportske Vesti | Druzenje.rs

Domaca Muzika | Veliki Brat Uzivo | Veliki Brat Vip | Farma Srbija | Veliki Brat | Crtani Filmovi | Druzenje.rs